580 ₴
Гарячий шоколад Тarihi Adiyaman
Гарячий шоколад - це справжнє задоволення для любителів шоколаду та солодких зігріваючих напоїв. Шоколад Тarihi Adiyaman можна приготувати власноруч, насолоджуючись його чудовим смаком вдома. Цьому напою властивий насичений та солодкий шоколадним смак. Він часто подається гарячим, особливо у холодну пору року.
Склад: 70% какао, 6% сухі вершки, цукор, ваніль.
Упаковка. Пакет дойпак 200 грам з фіксатором.
Як приготувати. Рекомендується готувати в кавовій джезві для максимального розкриття смаку, однак можна й просто залити кип'ятком. На кожну чашку гарячого шоколаду додайте води або молока в турку, попередньо відмірявши порцію чашкою, з якої будете пити. Додайте по 15 г шоколаду на кожну порцію. Додайте цукор за бажанням. Перемішайте шоколад в турці і варіть на повільному вогні (довго й терпляче) до утворення легкої пінки. Потім налийте напій в чашку.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Вага | 200 г |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Какао-напій |
Упаковка | Дой-пак |
Жирність | 20 % |