235 ₴
Тагіһі Adiyaman Osmanli Dibek Kahvesi - історичний рецепт османською кави з добавками, яка походить з міста Adıyaman. Зазвичай людям відомий один вид традиційного турецької кави - чиста міцна кава по-турецьки, приготована в турці. Але існує ще й інший, менш відомий вид турецької кави - османська кава - Osmanli Dibek Kahvesi.
Склад. Єменська кава арабіка (48%), фундук, менегіч (16%, рід фісташкових), пудра кероба (порошок з плодів ріжкового дерева, "козячий ріг"), салеп (турецький молочний напій з корицею), какао, вершки.
Упаковка. 200 грам, В комплекті є мірна ложка на 15 г. Є фіксатор на упаковці. Є мітка Halal.
Як приготувати. На кожну чашку кави додайте води в турку, попередньо відмірявши порцію кавовою чашкою, з якої будете пити. Додайте по 15 г кави на кожну порцію. Перемішайте каву в турці і варіть на повільному вогні (довго і терпляче) до утворення пінки. потім налийте каву в чашку.
Якщо ви готуєте 2 і більше порцій кави, зробіть наступне. Налийте першу порцію кави в чашку. Потім поверніть турку на вогонь і ще раз доведіть кави до підняття пінки. І налийте другу чашку. І так само робимо з 3-ю та 4-ю порцією кави. Таким чином в кажой чашці буде однаково чудова кава - насичена, з щільною пінкою, ароматна.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Вид кави | По-турецьки, Мелена, Арабіка |
Форма випуску | Мелений |
Ступінь обсмаження | Середня |
Ступінь помелу | Дрібний |
Без кофеїну | Ні |
Ароматизатор | Ні |
Тип упаковки | Пакет |
Вага | 200 г |
Кофеїн | Середній |
Міцність кави | М'який |
Користувальницькі характеристики | |
Склад | Ємнічна кава арабіка (48%), менегід (16%, рід фісташкових), пудра кероб (порошок із плодів ріжкового дерева, "кози ріг»), салеп (турецький молочний напій з корицею), кардамон (2%), какао, вершки. |