Кошик
844 відгуків

Зараз у нас не робочий час. Ми працюємо ПН-ПТ 10:00 - 18:00. СБ та НД - вихідні.

+380 (73) 443-39-73
+380 (67) 275-70-53
Інтернет-магазин "Fedchishina Art"
Кошик
Османська кава Tarihi Adiyaman Damla з мастикою 1 кг
влево
  • Османська кава Tarihi Adiyaman Damla з мастикою 1 кг, фото 2
вправо

Османська кава Tarihi Adiyaman Damla з мастикою 1 кг

  • Немає в наявності

950 ₴

+380 (73) 443-39-73
  • +380 (67) 275-70-53
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Османска кава Тarihi Adiyaman Osmanlı Dibek з мастикою1 кг (4 пакети по 250 г)

Tarihi Adiyaman Damla Sakizli - історичний рецепт османською кави з мастикою, яка походить з міста Adıyaman.

Склад. Єменська кава арабіка (48%), менегіч (16%, рід фісташкових), пудра кероба (порошок з плодів ріжкового дерева, "козячий ріг"), салеп (турецький молочний напій з корицею), какао, вершки, мастика (2%, смола хвойного дерева).

Мастика - ароматична смола мастикового дерева. Смола відрізняється складним фізико-хімічним складом. Вона містить ефірні олії, смоляні кислоти, пінен і дубильні речовини, в цілому включає в себе більше 80 складових. Цим і пояснюється різноманіття її властивостей і варіантів її використання. Зокрема, мастика використовується як добавка в каву. Кава з мастикою має тягучу, майже кисельную консистенцію. Такою кавою ви неодмінно здивуйте своїх гостей.

Цікавий факт! Пару століть назад мастика користувалася особливо великою популярністю у представників вищого класу. Знать користувалася кремами з додаванням мастики, багаті люди чистили зуби паличками, просоченими смолою, домагаючись сліпучої білизни. Мастика служила засобом для поліпшення настрою, заспокоєння і навіть вважалося, що вона пробуджує сексуальний потяг.

Упаковка. 250 грам, В комплекті є мірна ложка на 15 г. Є фіксатор на упаковці. Є мітка Halal.

Як приготувати. На кожну чашку кави додайте води в турку, попередньо відмірявши порцію кавовою чашкою, з якої будете пити. Додайте по 15 г кави на кожну порцію. Перемішайте каву в турці і варіть на повільному вогні (довго і терпляче) до утворення пінки. потім налийте каву в чашку.

Якщо ви готуєте 2 і більше порцій кави, зробіть наступне. Налийте першу порцію кави в чашку. Потім поверніть турку на вогонь і ще раз доведіть кави до підняття пінки. І налийте другу чашку. І так само робимо з 3-ю та 4-ю порцією кави. Таким чином в кажой чашці буде однаково чудова кава - насичена, з щільною пінкою, ароматна.

 

Основні
Країна виробникТуреччина
АроматизаторНі
Без кофеїнуНі
Вага1000 г
Вид кавиПо-турецьки
Кількість в упаковці4 шт.
КофеїнСередній
Міцність кавиМ'який
Ступінь обсмаженняСередня
Ступінь помелуДрібний
Тип упаковкиПакет
Форма випускуМелений
Користувацькі характеристики
ДомішкаКава арабіка (48%), менегід (16%, рід фісташкових), пудра кероб (порошок із плодів ріжкового дерева, "кози ріг»), салеп (турецький молочний напій з корицею), какао, вершки, мастика (2%, смола хвойного дерева).
  • Ціна: 950 ₴
Османська кава Tarihi Adiyaman Damla з мастикою 1 кгОсманська кава Tarihi Adiyaman Damla з мастикою 1 кг
Немає в наявності
950 ₴
+380 (73) 443-39-73
  • +380 (67) 275-70-53

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner