Органічний яблучний чай Lazika 250 г
Склад розкішний:
- сушені яблука (80%)
- апельсинова шкірка (5%)
- кориця (11%)
- гвоздика (2%)
- натуральний ароматизатор ріжкового дерева, мандарина та інжиру (1%)
Виробник узяв за основу чаю стиглі яблука з регіону міста Іспарта (захід Туреччини), висушив їх і змішав із корицею, гвоздикою та сушеною апельсиновою цедрою. Потім трохи підсолодив цю суміш натуральним ароматом ріжкового дерева, мандарину та інжиру. Вийшов чудовий яблучний чай!
Як приготувати яблучний чай Lazika? 1 чайну ложку чаю залийте окропом і дайте настоятися близько 5 хвилин. Чай готовий! Аромат та смак приголомшливі. Цукор можна додати за бажанням, але спробуйте спочатку чай без цукру. Відчуйте його чистий, природний багатий смак.
В упаковці 250 грам. Можна приготувати близько 50 порцій яблучного чаю. Їсти заварену суміш чаю теж дуже смачно та приємно (це за бажанням).
Навіть невелика кількість чаю подарує вам можливість відчути смак, запах та аромат чайного букету. Ідеально підійде для дружніх розмов та зустрічей.