580 ₴
Османська кава мененгіч (з фісташкою) 200 г
Tarihi Adiyaman Sütlü Menengiç Kahvesi - історичний рецепт турецької кави з добавками, яка походить з міста Adıyaman. Ця кава готується з висушених ягід дикорослого фісташкового дерева (мenengiç). Ягоди подрібнюють в пил і змішують з пудрою кероб. Цей вид кави так і називають - Мененгич Кава. Готують її так само, як турецьку каву (в турці або кавоварці для турецкої кави).
Склад. Менегіч (рід фісташкових), пудра кероб (порошок з плодів ріжкового дерева, "козячий ріг"), вершки. Без кофеїну.
Упаковка. 200 грам, В комплекті є мірна ложка на 15 г. Є фіксатор на упаковці. Є мітка Halal.
Як приготувати. На кожну чашку кави додайте води в турку, попередньо відмірявши порцію кавовою чашкою, з якої будете пити. Додайте по 15 г кави на кожну порцію. Перемішайте каву в турці і варіть на повільному вогні (довго і терпляче) до утворення пінки. потім налийте каву в чашку.
Якщо ви готуєте 2 і більше порцій кави, зробіть наступне. Налийте першу порцію кави в чашку. Потім поверніть турку на вогонь і ще раз доведіть кави до підняття пінки. І налийте другу чашку. І так само робимо з 3-ю та 4-ю порцією кави. Таким чином в кажой чашці буде однаково чудова кава - насичена, з щільною пінкою, ароматна.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Ароматизатор | Ні |
Без кофеїну | Так |
Вага | 200 г |
Вид кави | По-турецьки |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Кофеїн | Без кофеїну |
Міцність кави | М'який |
Ступінь обсмаження | Середня |
Ступінь помелу | Дрібний |
Тип упаковки | Пакет |
Форма випуску | Мелений |
Користувальницькі характеристики | |
Склад | Менегід (рід фісташкових), пудра кероб (порошок із плодів ріжкового дерева, "шкірий ріг»), вершки. |